Hoşgeldiniz

Alpaslan Otizm Vakfı

Alpaslan Otizm Vakfı, otizm spektrum bozukluğundan etkilenen bireylere, ailelerine ve ilgili paydaşlara yönelik, yenilikçi ve bilgi-iletişim teknolojileri tabanlı disiplinlerarası hizmetler sunarak ulusal ve uluslararası düzeyde model bir vakıf olmayı amaçlamaktadır.

Otizmle Yolculuk

Alpaslan Otizm Vakfı, otizm spektrumunda yer alan bireylerin eğitiminde hakiki bir yolculuk sunuyor

Farkındalığı Yükselt

Alpaslan Otizm Vakfı, otizm spektrumunda yer alan bireylere yönelik farkındalığı arttırarak destek sağlıyor.

Güçlü Birliktelik

Alpaslan Otizm Vakfı, otizm spektrumunda yer alan bireyler ve aileleri ile güçlü bir ekip olarak çalışarak, başarıya giden yolda birlikte ilerliyor.

Hizmetlerimiz

Alpaslan Otizm Vakfı, otizm spektrumu bozukluğunda yenilikçi yaklaşımlar sunarak bireylerin potansiyellerini ortaya çıkarır ve yaşam kalitelerini artırır. Özel eğitimlerimiz, her bireyin potansiyelini en üst seviyede kullanabilmesine destek olur.

shape shape shape shape
Alpaslan Otizm Vakfı

about about about

Umut Veren Gelecek

Alpaslan Otizm Vakfı, otizm spektrumunda yer alan bireylere destek sağlayarak, onların geleceği için umut veriyor.

Farkındalığı Yükselt

Neden Alpaslan Otizm Vakfı?

“Alpaslan Otizm: Otizm Spektrumu Bozukluğunda Yenilikçi Yaklaşımlar” Alpaslan Otizm Vakfı, otizm spektrumunda yer alan bireylere, ailelerine ve ilgili paydaşlara yönelik yenilikçi yaklaşımlar sunarak, ulusal ve uluslararası düzeyde model bir vakıf olarak öne çıkıyor. Mustafa Alpaslan ve ekibi, Sapanca’daki aktif otizm merkezini devralarak, kaliteli ve disiplinlerarası hizmetler sunan bir vakıf kurmaya karar verdiler. Alpaslan Otizm Vakfı, bilgi-iletişim teknolojileri tabanlı hizmetleriyle otizm spektrumunda yer alan bireylere, ailelerine ve ilgili paydaşlara özgün ve özel bir eğitim sunuyor. Alpaslan Otizm Vakfı’nın hedefi, otizm spektrumunda yer alan bireylerin hayatlarına dokunarak, yaşamlarını olumlu yönde değiştirmek. İnovatif yaklaşımlarıyla dikkat çeken vakıf, ulusal ve uluslararası alanda model bir vakıf olmayı hedefliyor. Alpaslan Otizm Vakfı, kendini sürekli geliştiren ve en son teknolojileri kullanarak bireylerin eğitimine katkı sağlamayı amaçlayan bir vakıf olarak öne çıkıyor. Alpaslan Otizm Vakfı, otizm spektrumu bozukluğunda yenilikçi yaklaşımlarıyla fark yaratıyor"

Vizyon

Otizm Spektrum Bozukluğundan etkilenen bireylere, ailelerine ve ilgili paydaşlara yönelik, yenilikçi ve bilgi-iletişim teknolojileri tabanlı disiplinlerarası hizmetler sunarak gelişime katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Alpaslan Otizm Vakfı’nın 2030 vizyonu:

“Otizm Spektrum Bozukluğundan etkilenen bireylere, ailelerine ve ilgili paydaşlara yönelik, yenilikçi ve bilgi-iletişim teknolojileri tabanlı disiplinlerarası hizmetler sunarak ulusal ve uluslararası düzeyde model bir vakıf ve otizm mükemmeliyet merkezi olmak”

Birlikte Gelişiyoruz

İletişim Formu